Årsberetning 2017

Jubilæum! Det må vist være overskriften for 2017.

At tænke sig, at koret har eksisteret nu i godt 25 år, og det med den samme dejlige dirigent. Det er da mageløst. Vi har et godt kor, og medlemstallet er nogenlunde stabilt.

Jeg synes, vi i denne beretning må nævne Svend Erik, som vi mistede i august. Det var og er et smerteligt tab for Anne Grete, som jeg snakkede med forleden. Og hun beder mig hilse.

 

At synge i kor gør noget godt for sjælen og giver et godt fællesskab. Og det synes jeg også, vi har.

Vi har oplevet, at nogle er gået ud af koret af personlige årsager, nogle holder pause, men heldigvis har vi også oplevet tilgang, og jeg håber virkelig, at I nye medlemmer har fundet jer godt tilpas i koret, og at vi er ordentlige ved jer.

Jubilæumsåret bød på - som vi lovede i en pressemeddelelse – et brag af en koncert. Det blev en dejlig koncert med skønsang, god stemning i koret og med deltagelse også af Tine Lilholt og Lili Olesen, og det var en fyldt St. Brøndum Kirke, der lyttede til det alsidige repertoire. Bagefter var der omkring 80 personer til komsammen og buffet i forsamlings¬huset. Jo, det arrangement kunne vi godt være bekendt.

I efteråret fejrede vi så os selv med en tur til Aalborghallen, hvor vi først indtog en skøn middag og derefter lyttede til Les Miserables. Det blev en aften med guf for mave og øregang og stimuli for fællesskabet.

Vore to julekoncerter forløb meget forskelligt. I Lillevorde var der – uvist af hvilken grund – meget få tilhørere. Vi mistænker manglende pr for årsagen. Denne aften var det Elisabeth, der akkompagnerede os samtidig med, at hun dirigerede – en dobbeltpost til koncerter, som jeg ved, hun ikke er så vild med. Koncerten gik godt, men træls ikke at have flere tilhørere, så vi ved ikke rigtig endnu, om vi igen kommer til Lillevorde. På den ene side er det hyggeligt og indbringende, på den anden side er det ikke sjovt med så få tilhørere, det problem må vi løse i bestyrelsen her i foråret. I St. Brøndum var der til gengæld god tilslutning. Lili Olesen akkompagnerede. Der var visse problemer med lyd og andet, og også dette problem vil vi løse i bestyrelsen i foråret. Men vi sang godt, og tak til oktet og duet, der gør det så godt.

2018 bliver nok et lidt mere stille år, men hvor er det skønt at være med i kor-samværet. Vi prøver for første gang at holde en lørdags kor-øvedag op til forårskoncerten, og det har vi tanker om også at gøre i efteråret, hvor vi synes, der er for få tirsdage op til julekoncerterne.

Så foråret står på koncert 1. maj i Thorup Kirke, og så har Elisabeth og John endnu engang inviteret os hjem til sig, i år tirsdag den 15. maj. Men det vender vi tilbage til.

Til sidst vil jeg takke kasserer og revisor, de øvrige bestyrelses¬medlemmer (tak, fordi I stiller op igen), vi har så god en bestyrelse, tak til kordirigent, kaffebrygger, nodeskriver, flyttemænd, fejer, kagebagere og alle medlemmer, der hver især gør jeres til, at vores kor trives. Det er det, der gør det så sjovt at komme til kor.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved