Årsberetning 2014

Beretning :

 

Foråret 2014

Der var i alt 13 øveaftener + 2 øveaftener forud for Rebild-koncerten.

Der var 22 medlemmer i koret.

Efteråret 2014

Her var der 10 øveaftener + 2 aftener med korlederafløser pga sygdom.

Vi er nu 21 medlemmer i koret.

 

2014 blev endnu et travlt år for koret.

Sæsonen startede i januar og allerede i marts var koret klar til koncert. Den blev holdt sammen med Bælum Koret i den idyllisk beliggende Dokkedal Kirke. En rigtig dejlig oplevelse.

I april var næsten hele koret på en ’Tour de Musikkens Hus’ i den nyåbnede musikalske arena i Aalborg. En dejlig dag med forskellige kor- og orkesterkoncerter. Enighed om at ’der skal vores kor da optræde en dag’.

Forårskoncerten blev afholdt i Thorup Kirke på en helt fantastisk smuk aprilaften. Vi blev endnu engang hjulpet godt på vej af kirkens flotte akustik. Fra kirken var der den flotteste udsigt over landskabet med de gule rapsmarker og nyudsprungne træer.

4. juli deltog koret endnu engang i friluftsgudtjenesten i forbindelse med Rebildfesten. Vejret var perfekt og mange deltog i gudstjenesten. Vores nye transportale piano fungerede som det skulle.

Der blev afholdt 2 julekoncerter. Først i Lillevorde Kirke hvor vi igen fik megen ros. Og traditionen tro i St. Brøndum Kirke med god hjælp fra Baptistspejderne. De sang dette år 2 sange; den sidste flerstemmigt. Nu ved vi hvor vi skal finde nye rekrutter til Landsbykoret!

Året blev afsluttet med en dejlig hjemmelavet julefrokost og festligt pakkespil.

Tak til alle for et godt korår!!

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved